Seyir terası projesine Bismillah diyerek başlatıldı

Kelkit Belediye Başkanlığı tarafından yapımına başlanılan Katlı dükkan ve Seyir terası projesine Bismillah diyerek başlatıldı.

Mavi Cafe – Ziraat Bankası önünde bulunan köprü arasında 90 metre yol cephesini kapsayan ve dere tarafına yapılacak olan dükkanların Kelkit’in çehresini değiştireceği iddia edilmektedir.  Selçuklu Mimarisiyle yapılacak olan 900 m2 üzerine kurulacak 11 adet dükkan ile bir seyir terasının toplam inşaat alanı 3500m2 olacaktır.

 Kelkit çayı tarafına iki bodrum kat, yol seviyesine ise iki kat daha yapılarak toplam dört kata ulaşacaktır.  Yapılacak olan bu dev proje İlçenin ekonomisini canlandırarak, estetik yapıyı da ayrı bir değer katacaktır denilmektedir.


Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında göreve geldiğimiz günden bu yana tek sevdamız olan Kelkit’e değer katacak projelere imza atmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımızın gösterdiği teveccühle aynı aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Her şeyin en iyisine layık olan Kelkit’imize bu projenin de hayırlı olmasını diliyorum dedi.