Siyasi Kulisler Fokur Fokur Kaynamaya Başladı.

AK Parti, kongre takvimini 4 Temmuz Salı günü belde kongreleriyle başlattı.19 Ağustos-12 Kasım arasında ise ilçe, kongreleri, yapılarak bitmiş ve gözlerin 2018 yılı şubat ayında yapılarak bitmiş olan il kongrelerine çevrilmiş olacaktır.

Kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen İl Başkanları Toplantısında 4 saat süren Toplantıda, alınan kararlar neticesinde, Gümüşhane’mizde kulisler hareketlenerek Fokur Fokur kaynamaya başladı.

Ak parti de dedikodu zirveye tırmanıyor.  Hangi belde başkanı bu dönem yeniden başkan gösterilmeyecek? Hangi ilçe başkanı koltuğunu koruyamayacak? İl başkanı koltuğuna kim oturacak? Tabii dedikodu’nun merkezinde Ak partinin oy deposu olan Kelkit ve ilçe başkanı Yusuf Aydın İsmi var.

Neden? Yusuf Aydın, çünkü daha önce Gümüşhane koordinatör Milletvekili ilçeye gelerek Bir proje işleme koymak istemişti. Ancak bu projeye direnen teşkilat İlçe başkanına sahip çıkarak bu günlere gelinmiştir. O günlerde ellerini ufalayan bazı siyasilerin bu günlerde yeniden spekülasyon peşinde oldukları gözlense de siyasi bazı çevrelerden edindiğimiz veriler ışığında gözüken odur ki, Aydın; En şanslı adaylar arasında yerini korumaktadır.