SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPILAN ELEŞTİRİ KARŞILIK BULDU

Kelkit ilçe stad’ının eksikleri giderilmesi anlamında sosyal medya üzerinden yapılan eleştiri (öneri) ilçe spor müdürlüğü tarafından karşılıksız bırakılmadı.

Sosyal medya üzerinden yapılan eleştiride şöyle yazıyordu. 2019 Yılına yaklaşırken Doğu Anadolu'nun şirin ilçesi Kelkit’imizin Futbol takımı olan Belediye Hürriyet sporun Balliği maçları oynanırken GOL olduğu zaman skorun taaa benim çocukken ve gençken hatırladığım (futbolculuk yıllarımda) elle boyanmış el yapımı tabelaya yazılacak olması biz spor severlerin gözünden kaçmadığı aşikardır. Çeşitli illerden gelen futbol takımlarının yöneticilerinin ve misafirlerimizin gözünden de butür görüntüler kaçmamaktadır.

Yetkililerden bir an evvel (Tribünleri hariç) o güzelim futbol sahasına ve İlçemizin Güzide kulübüne yaraşır bir skorboard yapılması temennimizdir. Keşke Erzurum Yakutiye ile oynanan maçta gol olsaydı da Millet o görüntüyü bir görseydi. Gerçekten bu devirde bu ucube skorboard ilçemize ve stadımıza hiç ama hiç yakışmıyor diye yazıyordu.