Sözünde durmayan Koza altın madenine oda başkanından sert tepki

Gümüşhane Kahveciler, Otelciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası Başkanı İbrahim Bektaş, şehrin ihtiyacını karşılayabilecek imkan bizde varken Koza Altın madeni yöneticileri neden il dışından ihtiyaçlarını temin ediyorlar diyerek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.


Başkan Bektaş; Paylaşımında şu ifadelere yer verdi. “Kıymetli Gümüşhaneli Hemşehrilerim geçtiğimiz aylarda bildiğiniz üzere koza Altın madeni ile il dışından malzeme alıyorlar diye bir görüşme yaptık ve il dışından malzeme almak bu şehre ihanettir akıl birliği yaptık. Koza Altın madeni müdürü talebimizi memnuniyetle karşıladı.

Gelinen nokta itibariyle yine Koza Altın madeni İhtiyaçlarını il dışından temin ediyorlar. Bu konu ile ilgili pazartesi ( bugün )  Koza altın madeninin önüne vekillerimizin isimleri yazılı bir Kara çelenk bırakacağım. Bu konuda Konuşacak bir şey kalmadı, susacaksam neden oda başkanı oldum, susacaksam gider köyde hayvan otlatırdım.  Bu konuda yalnızım biliyorum bildiğim doğrulardan hiç vaz geçmeyeceğim Saygılarımla” dedi.