Tarhan Yeni Stadyum istedi

Milletvekili Tarhan, “Gençlik ve Spor Bakanlığının açıkladığı yeni yapılacak stadyumlar arasında Gümüşhane bulunmamaktadır. Ancak, Gümüşhane’nin gençlerinin, sporcularının ve vatandaşlarının derhal çağ dışı kalmış stadyumlardan kurtularak, yeni bir stadyuma ihtiyacı vardır” dedi.

“GÜMÜŞHANE UNUTULMASIN”

Tahsin Tarhan, “Turizm sektöründen yeterli pay alamayan, teşvik sisteminden yeterli oranda istifade etmeyen, Küçük sanayi için işyerleri yetersiz olan, Gümüşhane ilimizin 
Stadyum ihtiyacı da bulunmaktadır. Her fırsatta sporun desteklenmesi, Alt yapı hizmetlerinin çağa göre yapılması gerektiğini dile getiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığının açıkladığı yeni yapılacak stadyumlar arasında Gümüşhane bulunmamaktadır. İllere yapılacak spor tesisleri yatırımlarında Gümüşhane unutulmamalıdır” diye konuştu.
 
“ANADOLU ŞEHİRLERİ SPOR TESİSLERİ BAKIMDAN YATIRIM ALAMIYOR”

Sporun gençliğin yetiştirilmesinde ne kadar önemli olduğunu, alt yapı tesislerini, spor yöneticiliğini ve bunların örneklerini daha önce defalarca dile getirdiklerini kaydeden Tarhan, “Maalesef bir yatırım yapılacaksa öncelikle büyük şehirlere yapılıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumunda gördüğümüz gibi ölü yatırımların maliyetleriyle birçok Anadolu iline spor tesisi yapılabilirdi. Sporun, gençliğin yetiştirilmesindeki önemi ve Anadolu şehirlerinin önemi anlaşıldıkça yatırımların da artacağına inancımı korumaya devam ediyorum” şeklinde konuştu.