Tomara şelalesinde hummalı çalışma devam ediyor

Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları devam eden Tomara Şelalesinde yapılmakta olan yenileme çalışmaları hız kesmeden devem ediyor.

Şiran Seydi baba köyü sınırları içinde bulunan Tomara şelalesinin yenilenmesi için önemli miktarda ödenek çıkaran genel müdürlüğünü hemşehrimiz Nurettin Taş’ın yaptığı,  Milli Parklar, tomara şelalesinin tamamen hemşehrilerimizin bu nezih imkandan daha fazla bir şekilde faydalanmalarını sağlamak ve bölgeye yabancı turist gelmesine yönelik bir çalışma başlatmış olduğu. Edindiğimiz bilgiler arasında yer almaktadır.

Diğer taraftan Tomara Şelalesi’nin yolları Gümüşhane valimiz Sayın. Okay Memiş’in talimatı ile il özel idaresi genel sekreterliği tarafından kapsamlı bir çalışma başlatılarak tomara ya giden yollar genişletilip kilitli parke taşıyla kaplanması sağlanacak Gümüşhane ekspres Gazetesi olarak bölgede yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde gördük ki iş makineleri Bayram tatilİ demeden harıl harıl çalışıyor. Kışa girmeden çalışma tamamlanıp bölge turist çekim merkezi haline getirilecektir.