TÜGVA Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşüne katıldı

TÜGVA Gümüşhane İl Temsilcisi İsrafil Nas ve vakıf yöneticileri Geçmişle geleceği buluşturmak adına şehitlerimizin huzurunda Sarıkamış daydı.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan TÜGVA İl Temsilcisi İsrafil Nas,” Türkiye Gençlik vakfı olarak gençlerimizin eğitimlerinin yanı sıra dini ve milli şuura sahip olması hasebiyle çalışmalarımız oldukça verimli bir şekilde devam etmektedir.

Yine gençlerimizi milli bir şuur ile buluşturmak için Sarıkamış şehitlerimizi anma yürüyüşüne katılmak üzere Sarıkamış’a gittik. Mukaddes vatanı bizlere yurt olarak bırakmak için imkânsızlıklar içerisinde kahramanca şehit olan atalarımızı yad ettik. Gayet güzel ve duygu yüklü bir organizasyon oldu böyle manevi ortamların gençler tarafından ziyaret edilmesi yerinde görülmesi gençlerin misyon ve vizyonuna oldukça etkili olduğunu gördük.

Bizler Türkiye Gençlik Vakfı olarak geleceğin inşası ve gençliğin ihyası adına gençlerimizi her daim iri ve diri tutmak için geçmişle bağlarını koparmadan atalarından ilham alarak geleceğe ışık tutmalarını sağlamak için Türkiye’mizin 81 ili ve 575 ilçesinde her zaman ve her türlü gençlerimizin yanındayız “dedi.