Turan'dan Eski Başkana Plaket

Ak Parti Kelkit ilçe Başkanı Akif Turan, Ak parti Kelkit ilçe eski kadın kolları Başkanı Züleyha Meral Coşkun’a Partilerine özverili bir şekilde hizmet ettiği için plaket takdim etti.

Eski kadın kolları başkanı Coşkun İyi Olmak Kolaydır, Zor Olan Adil Olmaktır. O gün anlamsız olan bu plaket saygın bir kişiden alınınca ancak bu kadar anlam kazanabilirdi dedi.
Eski Başkan Coşkun, Gönül verdiğim AK davam için bugüne kadar her zaman en iyisini yapmaya çalıştım. AK davam uğruna bana verilen tüm yetkilerin âdil, tutarlı, tarafsız ve etik olmasına özen gösterdim. Bu konuda benden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanım Sayın Ünal Yılmaz'a, birlikte görev aldığım İlçe Başkanım Sayın Yusuf Aydın'a ve Yeni İlçe Başkanım Sayın Akif Turan'a çok teşekkür ederim.
Görevimi devrettiğim Yeni Kadın Kolları Başkanı Hatice Topuz'a bugüne kadar yanımda olduğu için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatımda Belediye Başkanım, İlçe Başkanım ve tüm teşkilat arkadaşlarımın her zaman aynı özveriyle yanında olmaya çalışacağım.
Sonsuz Teşekkür ve Saygılarımla dedi.