Umreden dönen İl Genel Meclisi üyesine ziyaret

31 Mart yerel yönetimler seçimlerinde Kelkit’ten Ak Parti il genel meclisi üyesi seçilen Sami Tuncay, Ramazan umresi için gittiği kutsal topraklardan döndü.

 

 

İl Genel Meclisi üyesi Sami Tuncay’ın umre dönüşü hanesine hayırlı olsun ziyaretine giden eş dost kadar İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu beraberinde il genel meclisi üyeleri Halit Okur, Reşat Çalışkan, Mihdat Uçan ve Tuncay Taşdemir’de vardı.

 

 Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında umre yapmanın önemi, Mekke ve Medine ziyaretlerinin insanlarda bıraktığı duygu konuşuldu.

Hane sahibi Sami Tuncay’ın umreden dostlarına ikram etmek için getirerek ikram ettiği Zemzem suyunun içilmesi ve yenen hurmaların ardından edilen hayır duaları sonrası ziyaret tamamlanmış oldu.

 

Ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuncay, çok mutlu oldum Allah herkese kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin, sayın başkanım ve il genel meclis üyesi arkadaşlarımın da haneme gelerek bizi ziyaret etmesi de bizim için onur olmuştur ifadesinde bulundu.