Ünlüpınar’da festival coşkusu yaşandı

Ünlüpınar Belediye başkanlığı tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirdiği Harakta şenliği (dün) 05.08.2018 tarihinde 5. Düzenledi.


Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından protokol konuşmalarına yer verilirken çeşitli halk oyunları gösterisi, ağa  seçimi, TRT Trabzon radyosu Halk Müziği sanatçısı Yunus Emre Mansız ve Türk Halk Müziği sanatçısı Nazmi Can’ın konserleri ile devam etti.


Şenliğe Kelkit belediye başkanı Ünal Yılmaz, Ünlüpınar belediye başkanı Aziz Nas , İl genel meclis üyeleri Mustafa Pala , Ahmet Güler ,Londra Pekünlüler derneği başkanı yardımcısı Köksal Güney ,Hollanda Pekünlüler derneği başkanı Bekir Cebeci , Samsun Pekünlüler Derneği başkanı Osman Özkurt ,Ünlüpınar derneği başkanı İlhami Nas , Rize Tayyip Erdoğan üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr  Fatih Mehmet Gökçe , davetliler ve çok sayıda belde halkı katıldı.


Ünlü Pınar beldesi harakta mevkii yaylasında yapılan şenliğin tam bir festival havasında geçmesi dikkat çekerken katılımcılara unutulmaz anlar yaşatması babında güzel bir şenlik oldu.