Vali Yardımcısı gönülleri fet etmeye devam ediyor

Gümüşhane’nin sevilen Valisi Sayın Okay Memiş’in yardımcılarından Ali Arıkan, karizma’sı ve sempatik tavrıyla kısa sürede Gümüşhane halkının gönlünde taht kurmayı başardı.

Vali yardımcısı Arıkan;  Çalışma Temposu’nun yanında şahsi facebook hesabından’ takipçilerine bazen düşündürücü, bazen mizahi, bazen’de eğlendirici paylaşımlar yaparak, tıklananlar arasında ilk sırada olmayı başarmıştır.

Sayın; Arıkan; Gümüşhane öncesi, görev yaptığı diğer illerde de halka karşı tutum ve yaklaşımı kendisine duyulan güveni ziyadesiyle artırmaya yetip artıyor ve bu nedenle dir ki Görev yaptığı illerden Gümüşhane’ye gelerek kendisini ziyaret edenlerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

Vali yardımcısı Sayın Arıkan; sosyal medya hesabından paylaşımlarından bir tanesinin ve en dikkat çekeni ise kişinin yüreği geniş olunca birçok insan sevgi ile sığabilir. Allahü tealanın rızasına giden bütün yolları inceledim, en kestirme yolun, insanları sevindirmek olduğunu gördüm. Diyerek paylaştığı fotoğraf her şeyi özetler gibiydi.