Vefatı Gümüşgöze Halkını Yasa Boğdu

Gümüşgöze Beldesi eşrafından Raşit Pala ( 52 ) yaşadığı Almanya’nın Köln kentinde, vefat etti.

 

Edindiğimiz bilgiye göre, evinde rahatsızlanarak ambulans ile hastaneye kaldırılan Raşit Pala, Hastanede Doktorların yapmış olduğu tetkik ve tedavi sonrası soğuk algınlığı ve grip teşhisi konuldu. Yapılan tedavi sonrası evine gönderilmek üzere taburcu edilecekti ki kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu.

 

Çevresinde çok sevilen ve çocuk yaşlarda gurbetle tanışan ancak bir türlü memleketi Gümüşgöze Beldesi ve Kelkit ilçesini aklından hiç çıkarmayan Pala, Almanya’ya işçi ailesi olarak gitmiş evli ve iki çocuk babasıydı.

 

Merhum’un cansız bedeni Cuma günü geç saatlerde Almanya’dan uçakla Trabzon’a oradan da yakınları tarafından ilçemiz Kelkit’e getirilen merhumun Naşı Cumartesi günü öğlen Namazını müteakip Kelkit Küçük Camii önünde, Kastamonu ili Araç ilçesi Nüfusuna kayıtlı Almanya’dan imam arkadaşı olan Süleyman Bagcıoglu’nun kıldırdığı Cenaze Namazı sonrası çok sevdiği Kelkit Merkez Kabristanında   sevenlerinin gözyaşlarıyla birlikte ebedi olan istirahatgah’ına uğurlandı.

 

Cenaze Namazını kıldıran İmam’ın Almanya’da 5 yıl imamlık yaptım merhum her zaman yanımızda örnek bir kişilik sahibiydi demesi Namaz için saf tutan cemaati hayli duygulandırırken bir o kadarda mutlu ettiği gözlendi. 

 

Gümüşhane Ekspres Haber ailesi olarak bizde merhuma ALLAH tan Rahmet kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.