Vekil Pektaş'tan Köylere Çıkarma

Gümüşhane milletvekili Cihan Pektaş, çalışma ziyaretleri kapsamında geldiği Kelkit’te köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Pektaş, geldiği Kelkit’te Belediye Başkanı Aziz Nas, Ak parti İlçe Başkan Vekili Ömer Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Musa Demir, İl Genel Meclis Üyesi Sami Tuncay ve ilçe teşkilatı ile birlikte Özen, Karşıyaka, Köycük, Kazanpınar, Doğanca, Kılıçtaşı, Dereyüzü, Yeşilova, Aşut, Deliler, Babakonağı, Beşdeğirmen, Aksöğüt ve Dölek Köyünü ziyarette bulundular.

 

Köy muhtarlarından köyleri ile ilgili bilgi alan Pektaş ve beraberindeki heyet sorunların çözümü noktasında elinden geleni yapacağı sözünü verdi. Milletvekili Pektaş ve beraberindeki heyet gittikleri köylerde yoğun ilgiyle karşılanması gözden kaçmazken,  Aşut köyü muhtarı Ufuk Aydın tarafından milletvekili Pektaş ve beraberindeki partililerin onuruna akşam yemeği vermesi Ak Parti’de memnuniyetle karşılanırken, yapılan hizmetlerin karşılık bulduğu anlamına geldiğinin göstergesi olarak değerlendirildi.

Diğer taraftan iktidar partisi olan Ak partinin köylülerin sorunlarını köylülerle birlikte istişahare ederek çözümlemesi, köylüde ziyadesiyle memnuniyeti artırdığı dikkat çekti. Vekil Pektaş “gittiği köylerde kendisine gösterilen ilginin aslında tüm parti teşkilatına ve il genel meclis üyelerinin çalışmalardaki birlik ve beraberliğinin sahaya yansıması olarak değerlendirdi”.