Vekillerimiz Afrin Şehitleri İçin Okunan Mevli'de Katılmadılar

Afrin Şehitlerimiz için ve Kahraman Ordumuzun Afrin'den zaferle dönmesi için 25 Ocak Perşembe günü  Kelkit Büyük Camii'nde Mevlit, Kur'an-ı Kerim okuma ve dua etme  programı düzenlenmiş ve halkımızın bu programa çok büyük bir ilgi gösterdiğini haber yapmıştık.

 

Gazetemizi arayan ve tarafımıza ulaşan birçok vatandaşımız bu önemli programa aynı gün Kelkit'te bir dizi ziyaretlerde bulunan Gümüşhane Milletvekilleri Cihan Pektaş ve Hacı Osman Akgül'ün neden katılmadıklarını, bu programı nasıl görmezden geldiklerini sorgulamaktadır.

 

Öyle’ki görüştüğümüz birçok vatandaşımız "Vekillerin aynı saatlerde Kelkit'te olduklarına dair sosyal medyada birçok paylaşımları olduğunu gördük. Peki, madem Kelkit'tesiniz neden Afrin Şehitleri programına katılmadınız? Yoksa yaptığınız o ziyaretler, şehitlerimizden daha mı önemliydi?" diyerek tepkilerini dile getirmektedirler.

 

Halkın nabzını tutan biz haberciler olarak Gümüşhane Milletvekillerinden bu konuda kamuoyuna açıklama yapmalarını beklediğini buradan duyuruyoruz