Yapılmaz denen sanayi sitesi

Kelkit belediye başkanı Aziz Nas’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçe merkezi genelinde başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Fenişleri ekipleri tarafından başlatılan kaldırım, bordür yenileme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir taraftan da vatandaşların belediye başkanlığına ulaşımda trafik karmaşası yaşadığı ilçe müftülüğü önündeki kavşağı sıkıntı olmaktan çıkardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan belediye başkanı Aziz Nas Söz konusu kavşağın trafikte karmaşaya neden oluyordu bu kavşağa dokunmadan trafik sorununa kesin çözüm getirdik.


Hükümet Caddesinin çarşıdan giriş yönü imar planında 12 metre olmasına rağmen fiiliyatta 8 metre olarak kullanılıyor idi.
Hemen bitişikte bulunan arsa sahibiyle kurduğumuz iletişim neticesinde araç ve yayaların daha güvenli, daha konforlu bir hizmete kavuşabilmeleri için ivedilikle çalışma başlattık. Çalışma neticesinde 8 metre olan yolu 12 metre genişliğine getirdik. 


Yol çalışmasını en kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yollarımızı daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyoruz,  Değerli vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza hizmetlerimizde verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri daha mutlu ediyor. Halkımızın içi rahat olsun. Plan ve program dâhilinde tüm mahallelerimize hizmetlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.