Yemene ses ver kapsamında kermes düzenlendi

Kelkit 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün öncülülüğünde tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla '' YEMEN'E SES VER '' projesi kapsamında Kermes düzenlendi.

 

Yemende yaşanan insani drama sessiz kalmayan Kelkit 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Kelkit’te yine bir ilki gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın olduğu Kermesin açılışı ilçe müftüsü Selim Şahin'in duası ve Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri, Öğrenci Velileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Metin Kaya Kermes kapsamında Yemenli kardeşlerimiz için yaklaşık olarak 13350 TL toplandığını; Bu etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Katılımları ve yardımları ile etkinliğimize destek olan tüm katılımcılara şükranlarımızı sunuyorum dedi.

Gümüşhane Ekspres haber ailesi olarak bizde değerli okul müdürümüz Metin Kaya’yı ve onun şahsında tüm hocalarımızı tebrik ediyor, bu anlamlı organizasyonların artarak diğer okullarımızda da devam etmesini bekliyoruz.