Gümüşhane’de Erbakan Hocayı Anma Programı Düzenlenecek

KELKİT 26.02.2025 - 00:13, Güncelleme: 26.02.2025 - 00:15
 

Gümüşhane’de Erbakan Hocayı Anma Programı Düzenlenecek

Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümetinin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 14. Yılında Gümüşhane’de düzenlenecek programla yad edilecek.
Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümetinin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 14. Yılında Gümüşhane’de düzenlenecek programla yad edilecek. Cihannüma Gümüşhane Şubesi tarafından, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 14. yılı dolayısıyla bir anma programı düzenlenecek. 27 Şubat 2025 Perşembe günü saat 19.00’da, Gümüşhane Gençlik Merkezi Has Oda’da gerçekleştirilecek programa tüm vatandaşlar davetli. Anma programında, Prof. Dr. Bayram Nazır, Prof. Dr. Abdurrahman Altuntaş, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Bal ve Dr. Öğr. Üyesi Yakup Topal konuşmacı olarak yer alacak. Erbakan’ın hayatı, siyasi mücadelesi ve Türkiye’ye kattığı değerlerin ele alınacağı programda, katılımcılar merhum liderin anısını hep birlikte yad edecek. Cihannüma Gümüşhane Şubesi, programın tüm Gümüşhanelileri bir araya getirerek Erbakan Hocanın fikirlerini ve mirasını hatırlamak adına önemli bir buluşma olacağını belirtti.
Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümetinin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 14. Yılında Gümüşhane’de düzenlenecek programla yad edilecek.

Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümetinin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 14. Yılında Gümüşhane’de düzenlenecek programla yad edilecek.
Cihannüma Gümüşhane Şubesi tarafından, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 14. yılı dolayısıyla bir anma programı düzenlenecek. 27 Şubat 2025 Perşembe günü saat 19.00’da, Gümüşhane Gençlik Merkezi Has Oda’da gerçekleştirilecek programa tüm vatandaşlar davetli.
Anma programında, Prof. Dr. Bayram Nazır, Prof. Dr. Abdurrahman Altuntaş, Dr. Öğr. Üyesi Bülent Bal ve Dr. Öğr. Üyesi Yakup Topal konuşmacı olarak yer alacak. Erbakan’ın hayatı, siyasi mücadelesi ve Türkiye’ye kattığı değerlerin ele alınacağı programda, katılımcılar merhum liderin anısını hep birlikte yad edecek.
Cihannüma Gümüşhane Şubesi, programın tüm Gümüşhanelileri bir araya getirerek Erbakan Hocanın fikirlerini ve mirasını hatırlamak adına önemli bir buluşma olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.