Kelkit'in Yeni Hakim ve Savcısı Göreve Başladı

KELKİT 13.07.2024 - 01:11, Güncelleme: 13.07.2024 - 01:13
 

Kelkit'in Yeni Hakim ve Savcısı Göreve Başladı

Kelkit’te adaletin yeni temsilcileri görevlerine başladı.
Kelkit’te adaletin yeni temsilcileri görevlerine başladı. Resmi Gazetede yayımlanan Hâkim ve Savcı atamalarında Gümüşhane Ve İlçelerinde Hâkim Savcı atamaları yapıldı. HSK tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete 'de yer aldı. 373 sayılı kanun hükmünde kararname ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince Gümüşhane'ye 6 hâkim ve savcı ataması yapıldı. 6 atamanın 4'ünü Cumhuriyet savcıları oluşturdu. Valiler kararnamesi ile Kelkit hâkimliğine atanan Büşra Karakaş ve Kelkit Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Seher Yıldız görevlerine başladı.  
Kelkit’te adaletin yeni temsilcileri görevlerine başladı.

Kelkit’te adaletin yeni temsilcileri görevlerine başladı.
Resmi Gazetede yayımlanan Hâkim ve Savcı atamalarında Gümüşhane Ve İlçelerinde Hâkim Savcı atamaları yapıldı.
HSK tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete 'de yer aldı. 373 sayılı kanun hükmünde kararname ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince Gümüşhane'ye 6 hâkim ve savcı ataması yapıldı. 6 atamanın 4'ünü Cumhuriyet savcıları oluşturdu.
Valiler kararnamesi ile Kelkit hâkimliğine atanan Büşra Karakaş ve Kelkit Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Seher Yıldız görevlerine başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.