Konya Gümüşhaneliler Derneği’nden Eğitime Destek

KELKİT 16.09.2024 - 00:33, Güncelleme: 16.09.2024 - 00:33
 

Konya Gümüşhaneliler Derneği’nden Eğitime Destek

Gümüşhane’deki Köy Okullarına Kırtasiye ve Hijyen Yardımı
Konya Gümüşhaneliler Derneği’nden Eğitime Destek; Gümüşhane’deki Köy Okullarına Kırtasiye ve Hijyen Yardımı Konya Gümüşhaneliler Derneği, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde kırsal bölgelerdeki köy okullarına kırtasiye ve hijyen malzemeleri yardımlarında bulundu. Konya Gümüşhaneliler Derneği Başkanı İsmail Demirel, yapılan yardımlarla ilgili Gümüşkoza’ya konuştu. Demirel, “Yardımlar, özellikle kırsal bölgelerde eğitim gören öğrencilerin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapıldı” dedi “Eğitimi kolaylaştırma hedefindeyiz” Demirel, ”Bu yardımların öğrencilerin eğitim sürecinde karşılaştıkları zorlukları hafifletmek için yapılıyor. Bu tür yardımlar, zaruri bir ihtiyaçtır ve gelecekte de devam edecektir” ifadelerini kullandı. Dernek, özellikle eğitimin ilk evrelerinde, öğrencilerin temiz bir ortamda öğrenim görmesini sağlamayı ve kırtasiye malzemelerine erişim konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilere destek olmayı hedeflediği belirtildi. Yapılan bu yardımlar kapsamında, her bir öğrenciye birer kırtasiye seti ve okul temizliği için hijyen malzemesi teslim edildi. Özellikle temizlik için setlerde dezenfektan, sabun, temizlik ürünleri gibi hijyen malzemelerine önem verildiğini aktardı. Bu yardımlar Derneğimiz tarafından organize edildi Demir, “Bu yardımlar gönüllüler tarafından toplanan maddi desteklerle yapıldı, herhangi bir kurum ya da kuruluşun katkısı olmadı. Bu yardımlar, derneğimiz tarafından organize edildi ve Gümüşhane’de eğitime destek vermeyi kendilerine görev edinen iş insanları ve gönüllüler tarafından da destek verilerek icra edildi” diye açıkladı Yardımların ulaştığı okullar arasında Gümüşhane’nin Aktaş İlkokulu, Aktaş Ortaokulu, Arzular İlkokulu ve Arzular Ortaokulu gibi köy okulları yer aldı. Demirel, her bir öğrencinin ihtiyaç duyduğu malzemeleri sağladıklarını ve bu yardımların öğrencilerin daha rahat bir eğitim süreci geçirmelerine katkı sağlayacağını ifade etti.  
Gümüşhane’deki Köy Okullarına Kırtasiye ve Hijyen Yardımı

Konya Gümüşhaneliler Derneği’nden Eğitime Destek; Gümüşhane’deki Köy Okullarına Kırtasiye ve Hijyen Yardımı
Konya Gümüşhaneliler Derneği, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde kırsal bölgelerdeki köy okullarına kırtasiye ve hijyen malzemeleri yardımlarında bulundu.
Konya Gümüşhaneliler Derneği Başkanı İsmail Demirel, yapılan yardımlarla ilgili Gümüşkoza’ya konuştu.
Demirel, “Yardımlar, özellikle kırsal bölgelerde eğitim gören öğrencilerin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapıldı” dedi
“Eğitimi kolaylaştırma hedefindeyiz”
Demirel, ”Bu yardımların öğrencilerin eğitim sürecinde karşılaştıkları zorlukları hafifletmek için yapılıyor. Bu tür yardımlar, zaruri bir ihtiyaçtır ve gelecekte de devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Dernek, özellikle eğitimin ilk evrelerinde, öğrencilerin temiz bir ortamda öğrenim görmesini sağlamayı ve kırtasiye malzemelerine erişim konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilere destek olmayı hedeflediği belirtildi.
Yapılan bu yardımlar kapsamında, her bir öğrenciye birer kırtasiye seti ve okul temizliği için hijyen malzemesi teslim edildi. Özellikle temizlik için setlerde dezenfektan, sabun, temizlik ürünleri gibi hijyen malzemelerine önem verildiğini aktardı.
Bu yardımlar Derneğimiz tarafından organize edildi
Demir, “Bu yardımlar gönüllüler tarafından toplanan maddi desteklerle yapıldı, herhangi bir kurum ya da kuruluşun katkısı olmadı. Bu yardımlar, derneğimiz tarafından organize edildi ve Gümüşhane’de eğitime destek vermeyi kendilerine görev edinen iş insanları ve gönüllüler tarafından da destek verilerek icra edildi” diye açıkladı
Yardımların ulaştığı okullar arasında Gümüşhane’nin Aktaş İlkokulu, Aktaş Ortaokulu, Arzular İlkokulu ve Arzular Ortaokulu gibi köy okulları yer aldı.
Demirel, her bir öğrencinin ihtiyaç duyduğu malzemeleri sağladıklarını ve bu yardımların öğrencilerin daha rahat bir eğitim süreci geçirmelerine katkı sağlayacağını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Harun
(17.09.2024 11:53 - #334)
ABD ve Avrupa ülkelerinde köpek dışkısına ağır yaptırımlar getirilirken Türkiye’de başıboş köpeklerin dışkılarından yayılan ‘echinococcus granulosus’ parazitinin neden olduğu kist hidatik vakaları artıyor. Türkiye'de, 2005 yılında 175 kist hidatik vakası yaşanırken 2019 yılında 1867 kişi bu hastalığa yakalandı. Vakaların 2017, 2018 ve 2019 yıllarında sert yükselişe geçtiği görüldü ve hastalığın 14 yılda 8,8 kat arttığı saptandı. Sokak köpekleri derhal TOPLANMALIDIR!!
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.