Söğütlü Ernek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kuruldu

KELKİT 04.01.2025 - 18:12, Güncelleme: 04.01.2025 - 18:17
 

Söğütlü Ernek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kuruldu

Kelkit’e bağlı Söğütlü beldesinde Belediye başkanlığının girişimleri ile S.S.Söğütlü Ernek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kuruldu.
Kelkit’e bağlı Söğütlü beldesinde Belediye başkanlığının girişimleri ile S.S.Söğütlü Ernek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kuruldu.  Kurucu Başkanlığını Engin Aslan’ın yaptığı Kooperatif’in geçtiğimiz cuma günü saat 14’ de Söğütlü yas evinde belediye başkanı İsa Koç, Tarım İl müdürlüğü yetkilileri ve yüzlerce vatandaşın katılımı İle gerçekleşen açılışta konuşan belediye başkanı İsa Koç, “birlikte rahmet vardır. Kurulan bu kooperatifimiz birlik içerisinde şucu, bucu demeden hak ettiği yere taşıyacağız.  Belediye olarak her zaman desteğimiz kooperatifimizle olacaktır” dedi. Açılışta konuşan Gümüşhane İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri “kurulan ve açılışının bugün gerçekleştirdiğimiz koopareteifimizin beldemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Değerli katılımcılar Müdürlüğümüzün desteklediği çok sayıda kırsal kalkınma programı söz konusudur.  İstenildiği takdirde devletimiz her zaman halkının yanında olmaktadır” dediler. Program karşılıklı soru cevap şeklinde devam ederek sonbuldu.
Kelkit’e bağlı Söğütlü beldesinde Belediye başkanlığının girişimleri ile S.S.Söğütlü Ernek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kuruldu.

Kelkit’e bağlı Söğütlü beldesinde Belediye başkanlığının girişimleri ile S.S.Söğütlü Ernek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kuruldu. 
Kurucu Başkanlığını Engin Aslan’ın yaptığı Kooperatif’in geçtiğimiz cuma günü saat 14’ de Söğütlü yas evinde belediye başkanı İsa Koç, Tarım İl müdürlüğü yetkilileri ve yüzlerce vatandaşın katılımı İle gerçekleşen açılışta konuşan belediye başkanı İsa Koç, “birlikte rahmet vardır. Kurulan bu kooperatifimiz birlik içerisinde şucu, bucu demeden hak ettiği yere taşıyacağız.  Belediye olarak her zaman desteğimiz kooperatifimizle olacaktır” dedi.

Açılışta konuşan Gümüşhane İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri “kurulan ve açılışının bugün gerçekleştirdiğimiz koopareteifimizin beldemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Değerli katılımcılar Müdürlüğümüzün desteklediği çok sayıda kırsal kalkınma programı söz konusudur.  İstenildiği takdirde devletimiz her zaman halkının yanında olmaktadır” dediler. Program karşılıklı soru cevap şeklinde devam ederek sonbuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.