Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi Kemaliye (Eğin) Gezisi

KELKİT 05.05.2024 - 12:53, Güncelleme: 05.05.2024 - 12:54
 

Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi Kemaliye (Eğin) Gezisi

Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bahar gezilerinin ilkini kıymetli üyeleri ve Türk Eğitim Sen'e gönül veren dostlarıyla Erzincan'ın incisi Kemaliye'de gerçekleştirdi.
Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi  1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bahar gezilerinin ilkini kıymetli üyeleri ve Türk Eğitim Sen'e gönül veren dostlarıyla Erzincan'ın incisi Kemaliye'de gerçekleştirdi. Geziyle ilgili açıklamalarda bulunan Kelkit Türk Eğitim Sen ilçe başkanı Nihat Köksal gezinin çok güzel ve eğlenceli geçtiğini arkadaşlarımızın memnuniyetinden duyduğu sevinci dile getiren başkan Köksal,memleketimizin her yeri ayrı bir cennet köşesi Kemaliye de Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi olarak Karanlık kanyonu hem tekne turu ile hem Safari turu ile(Taş yol) gezdikten sonra ilçe merkezinde tarihi evleri doğal güzellikleri yerinde görüp daha sonra da hepimizin bildiği ve Ahmet Kutsi Tecer'in yazdığı "Orda bir köy var uzakta "şiirine konu olan Apçaga köyünde bulunan Ahmet Kutsi Tecer'in kültür evini ziyaret ederek gezimizi tamamladık. Başkan Köksal herkesin bu güzel yeri görmesi gerektiğini belirtti.
Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bahar gezilerinin ilkini kıymetli üyeleri ve Türk Eğitim Sen'e gönül veren dostlarıyla Erzincan'ın incisi Kemaliye'de gerçekleştirdi.

Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi  1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bahar gezilerinin ilkini kıymetli üyeleri ve Türk Eğitim Sen'e gönül veren dostlarıyla Erzincan'ın incisi Kemaliye'de gerçekleştirdi.

Geziyle ilgili açıklamalarda bulunan Kelkit Türk Eğitim Sen ilçe başkanı Nihat Köksal gezinin çok güzel ve eğlenceli geçtiğini arkadaşlarımızın memnuniyetinden duyduğu sevinci dile getiren başkan Köksal,memleketimizin her yeri ayrı bir cennet köşesi Kemaliye de Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi olarak Karanlık kanyonu hem tekne turu ile hem Safari turu ile(Taş yol) gezdikten sonra ilçe merkezinde tarihi evleri doğal güzellikleri yerinde görüp daha sonra da hepimizin bildiği ve Ahmet Kutsi Tecer'in yazdığı "Orda bir köy var uzakta "şiirine konu olan Apçaga köyünde bulunan Ahmet Kutsi Tecer'in kültür evini ziyaret ederek gezimizi tamamladık.
Başkan Köksal herkesin bu güzel yeri görmesi gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.