Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse’ye Yeni Görev
Gümüşhane Milletvekili Celalettin Köse’ye Yeni Görev
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Erzurum İl Koordinatörü olarak belirlendi.
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Erzurum İl Koordinatörü olarak belirlendi. Milletvekilliğinin yanı sıra Anayasa Komisyonu Üyesi ve Türkiye- Mozambik Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olan Köse bu kez de teşkilat içerisinde görevlendirilmiş oldu.
Yapılan görevlendirme AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu tarafından duyuruldu. Erdoğdu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın tensipleriyle Erzurum İl Koordinatörü olarak atanan Milletvekilimiz Sayın Av. Celalettin Köse’yi tebrik ediyor, yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Görevlendirmenin duyurulmasının ardından bir paylaşımda Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’dan geldi. Başkan Yılmaz, “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın tensipleriyle Erzurum İl Koordinatörü olarak görevlendirilen, partimize ve milletimize uzun yıllardır samimiyetle hizmet eden, çalışkanlığı ve duruşuyla takdir kazanan Milletvekilimiz Sayın Av. Celalettin Köse’yi gönülden tebrik ediyorum. Yeni görevinde de aynı özveri ve başarıyla hizmet edeceğine yürekten inanıyor, kendisine üstün muvaffakiyetler diliyorum” paylaşımında bulundu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.