Başarılı Muhtar Olgun’un çalışmaları göz dolduruyor

KELKİT 04.06.2023 - 01:06, Güncelleme: 04.06.2023 - 12:16
 

Başarılı Muhtar Olgun’un çalışmaları göz dolduruyor

Kelkit’in Yunus Emre Mahalle Muhtarı Adem Olgun altyapı ve temizlik çalışmalarından dolayı Kelkit Belediyesine teşekkür etti.
Başarılı Muhtar Olgun’un çalışmaları göz dolduruyor Kelkit’in Yunus Emre Mahalle Muhtarı Adem Olgun altyapı ve temizlik çalışmalarından dolayı Kelkit Belediyesine teşekkür etti. Seçildiği günden beri yaptığı başarılı çalışmalar ile gündeme gelen, Muhtar Olğun, hayırseverlerin katkısıyla İlçenin en büyük camisinin Mahallesine kazandırılmasına yardımcı oldu.  Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Adem Olğun, Kelkit’in en temiz çevresine sahip Mahalle olmasındaki katkılardan dolayı Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ve ekibine teşekkür etti. Görevinin başında işinin hakkını veren Muhtar Olgun, toplumsal olaylarda üzerine düşenin en iyisini yapmak için gayret gösterdiğini söyleyen Mahalle sakinleri “Muhtarımız aydınlatma konusunda olduğu kadar, park ve yol çalışmalarında belediye başkanlığı ile koordine çalışma yürütüyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimlerde seçmene karşı sorumluluk hissiyle yol gösterici olduğu kadar, sandık görevlileriyle kaynaşma ve dayanışma içerisinde bir görüntü sağlayarak bayram havasında bir seçim gerçekleşmesine vesile oldu. Daha Yaşanılabilir bir çevre için Mahallemizin tüm sorunlarının çözümü için Mahalle Sakinlerimizle birlikte devamlı istişare içerisinde hizmetlerimize koşuyorlar. Muhtarımız Sayın Adem Olgun, Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz Nas ve Ekibi her zaman bizlerin yanında ve bizler için çalışma yürütüyor Kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.
Kelkit’in Yunus Emre Mahalle Muhtarı Adem Olgun altyapı ve temizlik çalışmalarından dolayı Kelkit Belediyesine teşekkür etti.

Başarılı Muhtar Olgun’un çalışmaları göz dolduruyor

Kelkit’in Yunus Emre Mahalle Muhtarı Adem Olgun altyapı ve temizlik çalışmalarından dolayı Kelkit Belediyesine teşekkür etti.

Seçildiği günden beri yaptığı başarılı çalışmalar ile gündeme gelen, Muhtar Olğun, hayırseverlerin katkısıyla İlçenin en büyük camisinin Mahallesine kazandırılmasına yardımcı oldu.  Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Adem Olğun, Kelkit’in en temiz çevresine sahip Mahalle olmasındaki katkılardan dolayı Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ve ekibine teşekkür etti.

Görevinin başında işinin hakkını veren Muhtar Olgun, toplumsal olaylarda üzerine düşenin en iyisini yapmak için gayret gösterdiğini söyleyen Mahalle sakinleri “Muhtarımız aydınlatma konusunda olduğu kadar, park ve yol çalışmalarında belediye başkanlığı ile koordine çalışma yürütüyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimlerde seçmene karşı sorumluluk hissiyle yol gösterici olduğu kadar, sandık görevlileriyle kaynaşma ve dayanışma içerisinde bir görüntü sağlayarak bayram havasında bir seçim gerçekleşmesine vesile oldu.

Daha Yaşanılabilir bir çevre için Mahallemizin tüm sorunlarının çözümü için Mahalle Sakinlerimizle birlikte devamlı istişare içerisinde hizmetlerimize koşuyorlar. Muhtarımız Sayın Adem Olgun, Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz Nas ve Ekibi her zaman bizlerin yanında ve bizler için çalışma yürütüyor Kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.