Gümüşhane Ekspres yazarlarıyla istişare yemeğinde buluştu

KELKİT (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.07.2022 - 03:36, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:30
 

Gümüşhane Ekspres yazarlarıyla istişare yemeğinde buluştu

Hafta sonu gazetemiz yazarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdik.
Hafta sonu gazetemiz yazarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıya Kelkit Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Tok, Gümüşhane Ekspress İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nihat Zeyrek, Kelkit TSO Başkanı Mustafa Servet Daltaban, Ankara Gölbaşı İnönü Ortaokulu Müdürü Mükerrem Kalkan,  Ankara Emlak Sanatı Bağlıca Sahibi Fahrettin Köseoğlu ve değerli misafirlerimizle soğuk suların içimizi serinlettiği, kuş seslerinin ruhumuzu okşadığı, yeşilin maviyle bütünleştiği Kelkit’e 8 km mesafede olan Babakonağı köyü (Tılısbığ) Alabalık Tesislerinde daha etkin ve anlık haberlere yer verilmesi, çevreye, ekonomiye dair yol gösterici, topluma dokunan, objektif yazı ve haberlerin öncüsü olma yolunda yapılması gerekenler istişare edildi.  Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların bundan sonra da aynı kararlılıkla Gümüşhane halkının sesi olma noktasında hemfikir olduğumuzu vurguladık. Bundan sonra da muhtelif zamanlarda çeşitli istişare toplantısı yapılacağı gerekirse Gümüşhane’mizin kalkınmasına yönelik Ankara’da siyasi kulisler ve bürokrasi ile de iletişim halinde çözüm önerileri sunmaya çalışacağız. İstişare toplantısına katılım sağlayan yazarlarımız, misafirlerimize ve işletme sahibi Sancar Keskin’e teşekkür ederiz.
Hafta sonu gazetemiz yazarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Hafta sonu gazetemiz yazarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıya Kelkit Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Tok, Gümüşhane Ekspress İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nihat Zeyrek, Kelkit TSO Başkanı Mustafa Servet Daltaban, Ankara Gölbaşı İnönü Ortaokulu Müdürü Mükerrem Kalkan,  Ankara Emlak Sanatı Bağlıca Sahibi Fahrettin Köseoğlu ve değerli misafirlerimizle soğuk suların içimizi serinlettiği, kuş seslerinin ruhumuzu okşadığı, yeşilin maviyle bütünleştiği Kelkit’e 8 km mesafede olan Babakonağı köyü (Tılısbığ) Alabalık Tesislerinde daha etkin ve anlık haberlere yer verilmesi, çevreye, ekonomiye dair yol gösterici, topluma dokunan, objektif yazı ve haberlerin öncüsü olma yolunda yapılması gerekenler istişare edildi.

 Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların bundan sonra da aynı kararlılıkla Gümüşhane halkının sesi olma noktasında hemfikir olduğumuzu vurguladık. Bundan sonra da muhtelif zamanlarda çeşitli istişare toplantısı yapılacağı gerekirse Gümüşhane’mizin kalkınmasına yönelik Ankara’da siyasi kulisler ve bürokrasi ile de iletişim halinde çözüm önerileri sunmaya çalışacağız. İstişare toplantısına katılım sağlayan yazarlarımız, misafirlerimize ve işletme sahibi Sancar Keskin’e teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.