Gümüşhane'de Sevenin Yeri'nin Hijyen Kuralları Dikkat Çekiyor
Gümüşhane'de Sevenin Yeri'nin Hijyen Kuralları Dikkat Çekiyor
Gümüşhane kent merkezinde 28 yıldır pide ve lahmacun salonu olarak faaliyet gösteren Sevenin Yeri, işletmecilerinin aldığı virüs tedbirleri ile dikkatleri üzerine çekti
Gümüşhane’de 28 yıldır hizmetlerine devam eden Sevenin Yeri pide salonunun Koronavirüs’e karşı aldığı önlemler dikkatleri üzerine çekti.Koronavirüs salgını başladıktan sonra temizlik ve hijyen kurallarını çok artırdığını dile getiren işletmeci Rüstem Demirağ, müşterilerinden çok olumlu dönüşler aldıklarını söyledi.
İçişleri Bakanlığının aldığı kararlar ile yalnızca paket servisi yaparak hizmetlerini sürdüren Sevenin Yeri işletmecisi Rüstem Demirağ, “Artan koronavirüs vakaları sebebiyle 21 Mart tarihinde işletmemizi kapatarak 10 gün evde kaldık. Bu süre boyunca sosyal medya hesaplarımıza ve Whatsapp sipariş hattımıza müşterilerimiz mesajlar gelince işyerimizi yıllardır ayakta tutan müşterilerimizin yoğun talepleri üzerine müşterilerimizi ve yıllardır müşterilerimize hizmet veren personelimizi mağdur bırakmamak adına “Virüs varsa, virüsten daha güçlü tedbir var” diyerek ekstra temizlik ve hijyen kuralları belirleyip bu kurallar çerçevesinde hiçbir elemanımızı işten çıkarmadan devletimizin belirlediği esnek çalışma sistemi ve sadece paket servisi ile müşterilerimize hizmet vermeye karar verdik” dedi.
Üretimden teslimata kadar her aşamada oldukça sıkı hijyen kuralları çerçevesinde ve tüm personelin maske, eldiven, bone, kolluk kullandıklarını dile getiren Demirağ, “Personelimiz sosyal mesafeye azami dikkat ederek çalışıyorlar. Salatalarımızı hazırlarken temizce yıkadıktan sonra tekrardan yıkanabilmesi için yarı hazırlanmış olarak paketliyoruz. Yemek çeşitlerimizi paketlerken kesinlikle el değdirmeden paketliyoruz” dedi.
Belirlenen kurallar çevçevesinde en dikkat çekenin kuryelerin paraya hiçbir şekilde temas etmeden ve elleriyle hiçbir yere dokunmadan, maske, eldiven ve bone kullanarak yemekleri müşterilere ulaştırması olduğunu söyleyen Demirağ, şunları dile getirdi: “Kuryelerimiz müşterilerimizden tahsil ettikleri paraya hiç dokunmadan bir kutunun içine koydurmakta ve para üstünü ise kilitli poşetin içinde müşterilerimize Vermektedir. İsteyen müşterilerimiz kredi kartı ile temassız ödeme de yapabilmektedir. Kuryelerimiz asansör düğmeleri veya zil düğmelerine elleri ile dokunmayıp sadece dirsekleriyle dokunuyorlar. Teslimattan gelen personelimiz içeri girince ellerini dezenfektan ile temizliyor. Ayrıca Gümüşhane Belediyemizin vermiş olduğu ücretsiz dezenfekte hizmeti sayesinde de servis araçlarımızı düzenli olarak dezenfekte ettiriyoruz. Müşterilerimiz hizmetlerimizden çok memnun kalıyorlar ve çok olumlu dönüşler alıyoruz.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.