Kelkit’te Görenleri Ürperten Ölmüş İnsan Kafası

KELKİT 28.07.2024 - 17:40, Güncelleme: 29.07.2024 - 01:05
 

Kelkit’te Görenleri Ürperten Ölmüş İnsan Kafası

Kelkit ilçesinde gezinmeye çıkan vatandaşların yol üzerinde insana ait olduğu değerlendirilen dişleri dahi çürümemiş kafatası ve kemik parçaları bulundu.
Kelkit ilçesinde gezinmeye çıkan vatandaşların yol üzerinde insana ait olduğu değerlendirilen dişleri dahi çürümemiş kafatası ve kemik parçaları bulundu. Kelkit İlçe merkezinde gezinmeye çıkan vatandaşlar, gazetemiz Gümüşhane Ekspres’i arayarak Kilise burnunda yol kenarında insana ait çürümüş  bir kafa gördüklerini söylemeleri üzerine olay yerinde yaptığımız inceleme neticesinde henüz dişleri dahi çürümeyen burnunda kırıklar bulunan bir insan kafası görmüş olduk. Güvenlik güçlerine konuyu haberdar ettik ve olayla ilgili mahalle sakini vatandaşların iddiasına göre "söz konusu kafanın 1990’lı yıllarında güvenlik güçleriyle  ile çatışmaya giren PKK ‘lı teröristlerin ölmeleri sonucu gömüldükleri yerde yağmur suları ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle kemikler yüzeye çıkmış olabilir” diyorlar. PKK’lı teröristlere ait olduğu iddia edilen kemiklerin bulunduğu yerden alınması, mümkün değilse de bulunan yerin etrafını güvenlik şeridi ile kapatılması uygun olabilir. Olay Yeri İnceleme ekipleri, kemiklerin bulunduğu bölgede ve çevrede araştırma yaparak İncelemenin ardından kemikler ve kafatası, İlgili kurum tarafından gereken yapılarak kamuoyuna gerekli açıklama yapılmalıdır.
Kelkit ilçesinde gezinmeye çıkan vatandaşların yol üzerinde insana ait olduğu değerlendirilen dişleri dahi çürümemiş kafatası ve kemik parçaları bulundu.

Kelkit ilçesinde gezinmeye çıkan vatandaşların yol üzerinde insana ait olduğu değerlendirilen dişleri dahi çürümemiş kafatası ve kemik parçaları bulundu.
Kelkit İlçe merkezinde gezinmeye çıkan vatandaşlar, gazetemiz Gümüşhane Ekspres’i arayarak Kilise burnunda yol kenarında insana ait çürümüş  bir kafa gördüklerini söylemeleri üzerine olay yerinde yaptığımız inceleme neticesinde henüz dişleri dahi çürümeyen burnunda kırıklar bulunan bir insan kafası görmüş olduk.

Güvenlik güçlerine konuyu haberdar ettik ve olayla ilgili mahalle sakini vatandaşların iddiasına göre "söz konusu kafanın 1990’lı yıllarında güvenlik güçleriyle  ile çatışmaya giren PKK ‘lı teröristlerin ölmeleri sonucu gömüldükleri yerde yağmur suları ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle kemikler yüzeye çıkmış olabilir” diyorlar.

PKK’lı teröristlere ait olduğu iddia edilen kemiklerin bulunduğu yerden alınması, mümkün değilse de bulunan yerin etrafını güvenlik şeridi ile kapatılması uygun olabilir.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, kemiklerin bulunduğu bölgede ve çevrede araştırma yaparak İncelemenin ardından kemikler ve kafatası, İlgili kurum tarafından gereken yapılarak kamuoyuna gerekli açıklama yapılmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.