Referanduma 21 kala Aydın durmak bilmiyor

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.03.2017 - 22:23, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:30
 

Referanduma 21 kala Aydın durmak bilmiyor

Referanduma 21 kala Ak Parti Kelkit ilçe başkanı Yusuf Aydın dur durak bilmiyor.
Referanduma 21 kala Ak Parti Kelkit ilçe başkanı Yusuf Aydın dur durak bilmiyor. Referandum start’ı verildiği gün sahaya inen ilçe başkanı Aydın, gerek il başkanı gerek belediye başkanı gerekse milletvekilleri ile birlikte tam bir uyum içerisinde kesintisiz olarak ilçe belde köy demeden gece gündüz aralıksız olarak çalışmalarını artırarak devam ediyor.İlçe teşkilatı ve belde belediye başkanlarını da sürekli sahada tutmayı başaran Aydın, seçmenden EVET deme sözünü aldı. Başkan Aydın; Pazar günkü ziyaretine TBMM çevre komisyonu başkanı Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş,İLGENEL MECLİSİ ÜYELERİ MUSTAFA PALA , AHMET GÜLER  belediye meclis üyesi Bünyamin Turhan, A Ak Partil gençlik kolları başkanı Emre  Tüysüz,  ve ilçe teşkilatıyla birlikte, Salördek, Güneyçevirme, Karaçayır, Gödül, Karşıyaka, Şen, Sütveren, Bezendi, Kılıçtaş, Doğanca, Kazanpınar ve Başpınar, köylerini ziyaret ettiler.  
Referanduma 21 kala Ak Parti Kelkit ilçe başkanı Yusuf Aydın dur durak bilmiyor.

Referanduma 21 kala Ak Parti Kelkit ilçe başkanı Yusuf Aydın dur durak bilmiyor.

Referandum start’ı verildiği gün sahaya inen ilçe başkanı Aydın, gerek il başkanı gerek belediye başkanı gerekse milletvekilleri ile birlikte tam bir uyum içerisinde kesintisiz olarak ilçe belde köy demeden gece gündüz aralıksız olarak çalışmalarını artırarak devam ediyor.İlçe teşkilatı ve belde belediye başkanlarını da sürekli sahada tutmayı başaran Aydın, seçmenden EVET deme sözünü aldı.

Başkan Aydın; Pazar günkü ziyaretine TBMM çevre komisyonu başkanı Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş,İLGENEL MECLİSİ ÜYELERİ MUSTAFA PALA , AHMET GÜLER  belediye meclis üyesi Bünyamin Turhan, A Ak Partil gençlik kolları başkanı Emre  Tüysüz,  ve ilçe teşkilatıyla birlikte, Salördek, Güneyçevirme, Karaçayır, Gödül, Karşıyaka, Şen, Sütveren, Bezendi, Kılıçtaş, Doğanca, Kazanpınar ve Başpınar, köylerini ziyaret ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.