Yaralı askerimiz dua bekliyor

GÜMÜŞHANE (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.03.2021 - 22:18, Güncelleme: 03.01.2023 - 04:30
 

Yaralı askerimiz dua bekliyor

Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen ve 11 kahraman askerimizin şehit olduğu helikopter kazasında yaralanan Gümüşhaneli Binbaşı Alptekin Köprülü dua bekliyor.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen ve 11 kahraman askerimizin şehit olduğu helikopter kazasında yaralanan Gümüşhaneli Binbaşı Alptekin Köprülü dua bekliyor. Türkiye'yi yasa boğan ve helikopterde bulunan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın da şehit düştüğü kazadan sağ kurtulan askerlerden birisinin de Gümüşhane’nin merkeze bağlı Yukarı Alıçlı köyünden hemşehrimiz Binbaşı Alptekin Köprülü olduğu öğrenildi. Ankara’da doğup büyüyen iki çocuk babası Binbaşı Köprülü’nün ameliyat olduğu, Ankara'daki anne babasının bölgeye gittiği, Maliye Binbaşı olan eşinin de yanında olduğu öğrenildi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterin Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere bugün 13.35'te kalktığı, 14.25’te irtibatın kesildiğini ve kaza sonucu 11 askerimizin şehit olduğu bilgisini paylaştı. Tüm ülkeyi derin bir acı ve üzüntüye boğan kazada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri, yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri ailesi ve milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen ve 11 kahraman askerimizin şehit olduğu helikopter kazasında yaralanan Gümüşhaneli Binbaşı Alptekin Köprülü dua bekliyor.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen ve 11 kahraman askerimizin şehit olduğu helikopter kazasında yaralanan Gümüşhaneli Binbaşı Alptekin Köprülü dua bekliyor.

Türkiye'yi yasa boğan ve helikopterde bulunan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın da şehit düştüğü kazadan sağ kurtulan askerlerden birisinin de Gümüşhane’nin merkeze bağlı Yukarı Alıçlı köyünden hemşehrimiz Binbaşı Alptekin Köprülü olduğu öğrenildi.

Ankara’da doğup büyüyen iki çocuk babası Binbaşı Köprülü’nün ameliyat olduğu, Ankara'daki anne babasının bölgeye gittiği, Maliye Binbaşı olan eşinin de yanında olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterin Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere bugün 13.35'te kalktığı, 14.25’te irtibatın kesildiğini ve kaza sonucu 11 askerimizin şehit olduğu bilgisini paylaştı.

Tüm ülkeyi derin bir acı ve üzüntüye boğan kazada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri, yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri ailesi ve milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gumushaneekspres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.